Nu startar vi blogg

Blogg Välkommen in Vd-tidningens blogg. Ni får ta del av kunskap, tankar och reflektioner från skribenter inom deras respektiva expertområden. Premiärförfattaren är ledarskapsproffset Fredrik Kristoffers.

Nu startar vi blogg

Ledarskap, kommunikation, målstyrning, strategi, HR – alla dessa begrepp som befolkar näringslivsvärlden, de kommer med ett brett och rikt innehåll och de ställer krav på vd:n. Nu startar vi en blogg där experter inom olika viktiga områden ska inspirera och dela med sig av kunskap.

Först ut är Fredrik Kristoffers, grundare och ledarutvecklare på Nya Ledarskapet. Han ska blogga om just det – ledarskap.

Fredrik Kristoffers, vem är du?

– Hej! Jag är en nyfiken person som har som livsuppgift att stötta personer och organisationer i svenskt näringsliv med bra ledarskap. I mitt liv är jag gift, har två utflugna barn, har betat av 50-årskrisen med MC, och njuter av att jag nu har lite mer tid över.

Vad är ledarskap för dig?

– Ledarskap är en riktning och möjliggörare för livet. Utan personligt ledarskap faller det mesta. Utan ledarskap blir det omöjligt för en grupp eller organisation att faktiskt uträtta något. Ledarskap är att det man vill ska hända blir gjort.

Vad kommer din blogg att handla om?

– Jag vill att läsarna ska inspireras i vad som är viktigt i deras eget ledarskap. I vår organisation Nya Ledarskapet/The New Leadership är vi 17 stycken ledarskapsproffs som möter personer och utmaningar i hundratals organisationer i Sverige och internationellt. Jag vill dela tankar och erfarenheter om vad vi möter och som jag tror många kan tjäna på att reflektera kring.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.