De är bäst inom fastighetsbranschen

Förändringsledning Årets Fastigopris delas ut i två kategorier under temat ”Det nya arbetslivet”. Vinnare blev Gummifabriken och Örebrobostäder.

De är bäst inom fastighetsbranschen
Glada vinnare av Fastigopriset.

Den nya tidens arbete ser på många ställen helt annorlunda ut än innan pandemin. Arbetsgivarorganisationen Fastigo eftersökte lyckade arbetsplatser där medarbetarna känner sig nöjda med hur företaget genomfört förändringar kring till exempel arbete hemifrån och på arbetsplatsen.

– Fastigo vill lyfta fram arbetsgivare som arbetar långsiktigt och systematiskt med personalfrågor. Örebrobostäder och Gummifabriken i Värnamo är utmärkta exempel på goda arbetsgivare som har tänkt igenom och agerat kring det nya arbetslivet, säger Johan Mann, vd på Fastigo. 

Värnamo kommunala industrifastigheter AB, Gummifabriken, vinner Fastigopriset 2023 i klassen upp till 50 anställda med motiveringen:

Med utgångsläge i verksamhetens behov, digitala förutsättning och en tydlighet om vilka regler som gäller, har Gummifabriken hittat en välfungerande flexibilitet för en nöjd och engagerad personalgrupp.

Örebrobostäder AB vinner Fastigopriset 2023 i kategorin över 50 anställda med följande motivering:

Med kunderna i fokus och frihet under ansvar har Örebrobostäder tagit fram en genomarbetad riktlinje för ett hållbart och flexibelt arbetssätt. Personalen arbetar där det passar bäst för verksamheten och det uppdrag var och en har. 

-Vi är stolta och glada över det arbete som vi bedrivit i hela företaget de senaste åren. Delaktigheten från chefer och medarbetare har verkligen utvecklats och det flexibla arbetssättet är viktigt för att fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare, säger Karin Nordmark, HR-chef på Örebrobostäder.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.