Jörgen Windegård ny vd för 2Ctrl

På nytt jobb 2Ctrl har rekryterat Jörgen Windegård som ny vd. Därmed går tidigare vd:n Jean Chahoud vidare till en ny position hos Jung Nordic.

Jörgen Windegård ny vd för 2Ctrl
Foto: Sjöson

2Ctrl verkar inom fastighetsautomatisering och har varit en del av Sjösonfamiljen sedan 2015. Med Jörgen Windegård som vd har man ambitionen att fortsätta driva företagets tillväxt och utveckling till nya höjder. Windegård, som har en bakgrund från Schneider Electric som specialist inom fastighetsautomation, uttrycker en vision som innefattar vidareutveckling av 2Ctrl:s strategi och en ökad satsning på expansion.

– Det är med stor glädje jag lämnar över stafettpinnen till Jörgen. Jag har haft äran att leda 2Ctrl i åtta år med stor framgång och är övertygad om att Jörgen är rätt person att ta företaget till nästa nivå”, säger Jean Chahoud, 2Ctrl:s tidigare vd, i en presskommentar.

Historiskt har 2Ctrl fokuserat på att leverera automatiserade system till hotell, sjukhus och bostäder. Med de senaste utmaningarna i byggnadsbranschen har företaget dock vidgat sina vyer och siktar nu på att bredda sina tjänster för att möta en föränderlig marknad. Jörgen Windegård betonar i pressmeddelandet vikten av flexibilitet och mångsidighet för att säkra företagets framtid:

– Effekten av lågkonjunkturen har varit kännbar, men tack vare vår flexibilitet har vi fortsatt att driva många framgångsrika projekt. Vi kommer att fortsätta på samma sätt, och jag är övertygad om att det finns ytterligare marknadsandelar att erövra.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.