Han vill skapa fler relatörer

Affärerna Svaret på vad som är nyckeln till framgångsrik försäljning är ofta fokus på retoriska tekniker. Att argumentera för nyttan av en produkt eller tjänst tills någon är villig att betala för den, när det i praktiken handlar om mycket mer än bara övertalning. Försäljning handlar om att skapa relationer och använda sin kreativitet.

Han vill skapa fler relatörer

Bakom boken Relatörerna står Martin Strömqvist som är vice vd och en av grundarna till Universum som arbetar med employer branding

I den djupdyker han i relationsbyggande och kreativitet som de avgörande faktorerna bakom framgångsrik försäljning och ger ett nytt perspektiv på försäljning. Läsaren får också lära sig att skapa varaktiga relationer till sina kunder, utveckla sin kreativitet och hur försäljningsframgångar skapas av detta.

Läs mer: 10 tips för att öka försäljningen

Med Martin Strömqvist syn på försäljning har Universum utvecklats från en start-up till ett bolag med över trehundra anställda och verksamhet på fyra kontinenter. Med Relatörerna vill han förändra synen på försäljning och skapa fler relatörer.

Läs mer: 4 tips för ökad försäljning

Boken ges ut av Ekerlids Förlag.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.