Han har knäckt koden för det goda mötet

Ny bloggare Jörgen Dyssvold är ny bloggare på vdtidningen.se. Han är kreativ ledare på mötes- och kommunikationsbyrån Herr Omar och bedriver en revolution mot dåliga möten.

Han har knäckt koden för det goda mötet

Jörgen Dyssvold, vem är du?

Jag är en person som är och alltid har varit besatt av vad som händer och kan hända när människor möts. Jag har ägnat drygt trettio år åt att försöka förstå och förbättra möten, och tror mig ha knäckt ett antal koder. Erfarenheterna använder jag i min vardag då jag designar och producerar möten samt utbildar andra till mötesproffs. Utöver möten är natur, mat, läsning och löpning stora intressen.

Vad är ett meningsfullt möte för dig?

Ett meningsfullt möte är ett som har några tydliga mål, dit alla kommer förberedda, har fullt fokus på mötet och varandra, som avslutas när uppgifterna är klara även om det finns tid kvar, där alla lyssnar i syfte att verkligen förstå varandra, och som avslutas med en summering av vem som ska göra vad efter mötet.

Vad kommer din blogg att handla om?

Jag kommer att dela med mig av lite av allt jag lärt mig under de drygt trettio år som jag jobbat med möten. Det kommer att bli en hel del tips och tricks. Jag kommer också att ägna mig åt att avliva en rad myter som florerar kring möten.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.