Bästa arbetsgivaren inom it-tjänstesektorn

Arbetsmiljö Top Employers Institute har utsett företaget Tata Consultancy Services, TCS, till den bästa arbetsgivaren inom den svenska it-tjänstesektorn. Detta bland annat tack vare företagets välkomnande arbetskultur och dess kontinuerliga investeringar i en flexibel arbetsplats och medarbetarnas välbefinnande och vidareutveckling.

Bästa arbetsgivaren inom it-tjänstesektorn

TCS arbetar ständigt med att bygga en global och flexibel arbetsmiljö som främjar innovativt tänkande. Förhoppningen är att en sådan arbetsmiljö ska bidra till en organisation som både är resultatinriktad och högpresterande. Certifieringen från Top Employer ser de som ett erkännande av TCS arbete med att attrahera de bästa talangerna i Sverige och samtidigt stödja deras karriärsutveckling. 

– Det är våra medarbetare som möjliggör TCS framgång i arbetet för våra kunders digitalisering. Att för sjätte året i rad bli utnämnd till den bästa arbetsgivaren inom den svenska it-tjänstesektorn är ett resultat av våra kontinuerliga satsningar på medarbetarna. Förhoppningen är att en sådan utnämning genererar ännu starkare engagemang från våra redan motiverade medarbetare, säger Avinash Limaye, Sverigechef på TCS.

Läs mer: De är Sveriges bästa arbetsgivare

Top Employers Institute är en oberoende HR-organisation som i över 25 år har utvärderat företag kring anställningsvillkor, vidareutvecklingsmöjligheter och de anställdas trivsel. 

– Investeringar i personalen har blivit allt vanligare bland världens mest framgångsrika företag, och vi ser flera viktiga exempel på utbildnings- och vidareutvecklingsinitiativ. Ännu en gång är vi stolta över att certifiera Tata Consultancy Services som en Global Top Employer för deras engagemang gentemot medarbetarna, säger David Plink, vd på Top Employer Institute.

Läs mer: Chefen viktigast vid valet av arbetsgivare

TCS har blivit certifierade som en Top Employer i de fyra regionerna Europa, Nordamerika, Mellanöstern och Asien Stillahavsområdet och har utsetts till den bästa arbetsgivaren i sex europeiska länder: Sverige, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Storbritannien och Tyskland. 

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.