Thomas Falkstrand blir vd för NSR

Karriär I början av nästa år tillträder Thomas Falkstrand som vd för Nordvästra Skånes Renhållnings AB. Han kommer närmast från Wikan Personal och tar över efter Ulf Molén som går tillbaka till Välinge Innovation.

Thomas Falkstrand blir vd för NSR
Thomas Falkstrand. Foto: NSR

Thomas Falkstrand har bred erfarenhet från såväl privat som offentlig regi, bland annat som produktionschef inom livsmedelsproduktion samt inom renhållningsbranschen. Hans senaste uppdrag var som vice koncernchef för Wikan Personal och vd för fyra av koncernens dotterbolag.

– Det känns oerhört glädjande att få arbeta med miljö- och hållbarhetsfrågor på ett bolag med höga ambitioner. Jag är ödmjuk för förtroendet att tillsammans med medarbetare och styrelse få leda NSR och bygga vidare mot framtiden, säger Thomas Falkstrand i ett pressmeddelande.

Har lett i komplexa organisationer

Under Thomas ledning kommer NSR fortsätta att stärka leveranserna inom det kommunala uppdraget i nordvästra Skåne och bygga vidare på utvecklingen av cirkulära flöden, säger Rikard Lind, styrelseordförande för NSR.

–  Thomas har en gedigen erfarenhet av ledarskap i komplexa organisationer inom renhållning, avfallshantering, samt industriell produktion och projektstyrning med fokus på kvalitet och välmående medarbetare, säger han.

Tidigare vd:n Ulf Molén meddelade sin avgång under sommaren för att börja på Välinge Innovation där han jobbat tidigare.

Thomas Falkstrand börjar den 8 januari 2024.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.