Årets bästa arbetsgivare korade

Arbetsgivarvarumärke Årets bästa arbetsgivare har nu utsetts i Brilliant Awards- Employee Experience. Dessa är AW Group, Skandia Fastigheter och Piab.

Årets bästa arbetsgivare korade

Brilliant Awards är ett hederspris som instiftades 2017 i syfte att uppmärksamma företag som arbetar med att utveckla medarbetarrelationer och medarbetarupplevelser. Förutom priset ”Employer of the year”, som delas ut i tre kategorier, prisas även det företag som skapat störst positiv förflyttning sedan föregående år.

Vinnarna utses baserat på data från medarbetarundersökningar. Vinnare i kategorin Bygg- och tillverkningsindustrier blev Piab. I kategorin Serviceorganisationer segrade Skandia Fastigheter och vinnare i kategorin Tjänsteorganisationer blev AW Group.

Det är fjärde året i rad som AW Group vinner Brilliant Award.

– Av alla priser du kan vinna är detta pris fortsatt det som vi värdesätter högst, eftersom det är utsett av våra medarbetare. Vi arbetar hårt för att vara en arbetsplats där våra medarbetare älskar att arbeta, är högt engagerade och uppskattade. Jag är väldigt stolt över det här priset och den unika företagskultur vi skapar tillsammans med våra medarbetare på våra kontor runt om i Europa, kommenterar Johan Skarborg, grundare och vd för AW Group.

Brilliant definierar en engagerad medarbetare som någon som är känslomässigt involverad, passionerad och stolt över sin arbetsgivare. De förstår hur de personligen bidrar till företagets framgång och är därför entusiastiska och villiga att gå den extra milen när de ser möjlighet till förbättring.

– Ett av våra stora fokusområden, som vi kontinuerligt jobbar med i hela företaget, är vår kultur och vårt engagemang. Vinnarna av detta pris är alla våra medarbetare, som varje dag bidrar till att utveckla och stärka vår kultur genom deras handlingar, säger Mattias Dahl Sandrén, Engagement & Performance Management Specialist på AW Group.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.