Vår omtyckta vd-utbildning är tillbaka!

Ny utbildning Nu är den här – chansen att vässa din vd-kompetens i en skön miljö tillsammans med andra vd:ar. Vi återstartar vår succéutbildning i vår.

Vår omtyckta vd-utbildning är tillbaka!
Villa Skärtofta är Vår Gårds äldsta byggnad, från 1897. Foto: Vår Gård

Efter tre års paus återvänder nu vårt uppskattade utbildningsprogram med en ny och förbättrad upplaga. Programmet 2021 fick toppbetyg av deltagarna i utvärderingen efteråt. Det har inspirerat oss att vässa programmet ytterligare för att möta de moderna utmaningarna inom ledarskap och affärsutveckling.

Vd-tidningen ingår i Pauser Media AB, och programgeneral har även denna gång varit Pauser Medias egen erfarna vd, Anders Pauser.

– Omvärlden ställer ständigt nya tuffa krav på vd:n, som måste klara av att ställa om sin organisation, anpassa verksamheten till nya affärsmål, och samtidigt hantera kriser av olika slag. Vi har strävat efter att bygga en utbildning som i ännu större utsträckning ger deltagarna möjlighet att skräddarsy ett upplägg utifrån sina individuella behov och intressen, säger Anders Pauser.

Tvådagarsutbildningen hålls på vackra Vår Gård i Saltsjöbaden, Stockholm, mellan den 15 och 16 maj. Och med det nya upplägget har deltagarna möjlighet att välja fyra av åtta spännande kompetensområden att fördjupa sig inom:

Dessa områden är:

  • Vässa ditt ledningsgruppsarbete – Förbättra samarbetet och effektiviteten inom ledningsgrupper.
  • Använda smart målstyrning i linje med strategin – Lär dig att sätta och uppnå mål som stöder företagets övergripande strategi.
  • Maximera personlig effektivitet – Tekniker för att öka produktiviteten utan att offra välbefinnandet.
  • Hantera besvärliga personer och grupper – Strategier för att minska energiläckage och hantera utmanande interaktioner.
  • Skapa en drivande kultur – Bygg en företagskultur som främjar innovation och engagemang.
  • Kommunikation i svåra lägen – Utveckla färdigheter för att navigera och kommunicera effektivt under utmanande omständigheter.
  • Tillväxtstrategins A och O – Förstå grundstenarna i framgångsrika tillväxtstrategier.
  • Utveckla företagets försäljning – Metoder för att stärka och utveckla försäljningstekniker och strategier.

Allt detta i en exklusiv miljö där man också kan äta och dricka gott samt nätverka under trevliga former med andra vd:ar i mellanstora bolag.

– Det är en oslagbar chans att dela erfarenheter, idéer och strategier med likasinnade vd:ar, säger Anders Pauser. Vi ser fram emot att välkomna en ny grupp ambitiösa ledare och att bidra till deras framtida affärsmöjligheter.

Läs mer och boka plats på utbildningen här

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.