nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Nu är guiden här som lotsar små företag till Iso 9001

För ett år sedan kom den uppdaterade Iso 9001-standarden ut. Nu finns också handboken för små och medelstora företag ute på svenska.

ISO 9001 för små och medelstora företagIso 9001 är inte bara till för stora företag och organisationer. Även om den kommer efter storföretagsstandarden så finns nu den uppdaterade handboken Iso 9001 för små och medelstora företag ute.

Den följer Iso 9001:2015 och skiljer sig från tidigare utgåvor, inte bara vad gäller dispositionen, utan också i innehållet.

Bland annat betonas hantering av risker och möjligheter mycket tydligare. Boken hjälper också till att utforma ledningssystem som har kundorientering, resultat och förbättring i fokus. Jämfört med standarden är den mer lättläst och innehåller fler exempel.

Boken är skriven av världsledande experter inom kvalitetsområdet och erbjuder en konkret vägledning oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren inom kvalitetsområdet.

Boken går att beställa från Sis. Klicka här för att komma till boksidan.

 

Fler nyheter

Hög arbetsbelastning stressar cheferna 

En ny undersökning visar att nära två av tre svenska chefer upplever arbetsrelaterad stress flera gånger i veckan – minst. Majoriteten anser inte heller att deras arbetsgivare gör något för att motverka stress och för var fjärde chef har stressen varit så påtaglig att man sökt sig till en annan arbetsplats.

Vd-brevet vanligast vid ID-kapningar

En ny undersökning visar att 45 procent av svenska företag med upp till 250 anställda har drabbats av eller utsatts för ett försök till en ID-kapning och hela 30 procent under det senaste året. Vd-brevet är det vanligaste sättet.

300 anmälda till Vd-dagen

En verklig rivstart. Intresset för Vd-tidningens nya konferens Vd-dagen som hålls på Grand Hotel den 1 oktober är mycket stort. Hittills har 300 personer anmält sitt deltagande. Det är nästan en fördubbling jämfört med förra året då konferensen hölls för första gången.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här