Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Lantmännen blev Årets Talangföretag

Arbetsgivarvarumärke Utmärkelsen Årets Talangföretag 2019 går till Lantmännen. De har bäst lyckats med att attrahera och utveckla talanger.

Lantmännen blev Årets Talangföretag

Lantmännen har fått utmärkelsen Årets Talangföretag 2019, ”Talent Company of the Year”. Det är en utmärkelse inom talangutveckling och handlar om att lyfta företag som jobbar framgångsrikt med att attrahera, rekrytera och utveckla talanger.

– Vi är glada och stolta över den här utmärkelsen, det är ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete för att vara en intressant arbetsgivare som attraherar och utvecklar talanger är rätt väg att gå, säger Frida Tydén, Director Group Talent Development & Internal Communication på Lantmännen.

Priset delades ut av talangnätverket 4Potentials. Totalt 100 företag bedömdes, och det är tredje gången som Lantmännen tar emot priset.

4Potentials motivering:

”Vinnaren av Årets Talangföretag 2019 är ett bolag som inte bara är intresserade att komma i topp utan driver talangfrågan framåt såväl i hela branschen liksom hela samhället.

Frågan är djupt cementerad från koncernledning genom hela organisationen och man fokuserar inte bara på talangerna utan på alla människor. De är väl medvetna om sina få utvecklingsområden och jobbar på dem, vilket syns då de år efter år har en förmåga att lyfta sig och det resulterar att de anställda trivs och vill stanna.

Företaget har lyckats koppla talangfrågan till lönsamhet på ett helt naturligt sätt tack vare en helt unik passionerad personaldirektör som leder en organisation i världsklass. Traineeprogram, internship, utvecklingsprogram, ledarinsatser görs alltid på ett sunt nytänkande sätt där man tar ansvar för ett hållbart ledarskap i framtiden.

Deras slogan – från jord till bord skulle kunna kompletteras inom HR och Talent management med: för oss är Talent management inte bara ord.

Ni vinner för att ni byggt en organisation i världsklass utifrån att HR och talent management hos er är centrala processer kopplat till ekonomi och där ni också har marknadens främsta spelare i rollerna som driver frågan framåt.”

 

 

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

Vårt nyhetsbrev

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Vd-tidningen sparar mina uppgifter.
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.