Veckans vd-fråga – olika syn på cyberhot

Veckans vd-fråga Det är nu dags att svara på Veckans vd-fråga. Den handlar om innovation, men först tittar vi på hur ni svarade i förra veckan om cyberhot mot verksamheten!

Veckans vd-fråga – olika syn på cyberhot
Dags att avlägga röst i Veckans vd-fråga. Foto: Stock Adobe

För vd:ar vd blir det allt viktigare att förstå och hantera cyberhot. Den senaste omröstningen i vd-frågan på webben visar att många är medvetna om riskerna och arbetar aktivt för att skydda sina företag. 55 procent av de som svarade ser antingen en attack som oundviklig eller uppger att den redan har inträffat.

24 procent anser sig vara väl förberedda vilket visar på en medvetenhet och aktivt arbete för att stärka cybersäkerheten inom sina företag. Samtidigt tror 21procent att verksamhet är för obetydlig för att vara måltavla för cyberbrottslingar. Frågan man kan ställa sig är möjligen om storleken på verksamheten är ett tillförlitligt skydd mot cyberhot…

Denna vecka röstar vi om något helt annat! Nämligen: innovation. Hur jobbar du som vd med innovation i verksamheten? Får den spela en central roll? Satsar ni mycket på innovation, eller driver du en verksamhet där den har en underordnad betydelse? Svara här nedan!

Vilken roll spelar innovation i din verksamhet?

Visa resultat

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.