Patrik Niklasson ny vd på Doggy AB

På nytt jobb Hund- och kattmattillverkaren Doggy AB har rekryterat Patrik Niklasson. Han kommer närmast från GB foods nordics och tar över som vd efter Magnus Sjösten.

Patrik Niklasson ny vd på Doggy AB
Patrik Niklasson, ny vd på Doggy AB. Foto: pressbild

Patrik Niklasson har de senaste nio åren varit vd på livsmedelsföretaget GB foods nordiska enhet. I sin nya vd-roll på Doggy AB ska han jobba för att öka företagets tillväxt och expansion, bland annat genom produktutveckling.

– På Doggy AB finns hög kvalitet, stark stolthet hos alla medarbetare och marknadsledarskap. Den kombinationen är svår att hitta någon annanstans. Just nu är vi starkare än någonsin med ambitiösa planer inför framtiden. De senaste fem åren har omsättningen fördubblats, och jag tror att vi kan dubbla den igen på fem år. Det blir en väldigt spännande resa, säger Patrik Niklasson i ett pressmeddelande.

Doggy AB som finns i Sverige, Norden och ytterligare 20 länder firar 120 år i år. Företaget har totalt cirka 200 anställda som arbetar på huvudkontoret i Vårgårda samt på ett dotterbolag i Tyskland.

– Patrik har lång erfarenhet från dagligvaruhandeln och hans engagemang, passion och tydliga ledarskapsstil är precis det vi letat efter, säger Gerald Kuehr, koncern-vd för Partner in pet food.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.