Conny Swahn blir vd på Kale foods

På nytt jobb Conny Swahn blir ny vd på Kale foods. Han kommer närmast från Gooh och tar över rollen efter grundaren Måns Ullerstam som också är vd för Kale united.

Conny Swahn blir vd på Kale foods
Conny Swahn har tidigare varit vd på Gooh som är en del av Lantmännen.

Kale foods distribuerar växtbaserade varumärken och är en del i Kale uniteds företagsgrupp. Conny Swahn har lång erfarenhet från dagligvarubranschen och kommer närmast från tjänsten som affärsområdeschef för Gooh, där har han bidragit till hög tillväxt och en starkare marknadsposition för företaget.

– Jag har en mycket stor passion i hållbarhet och att driva och utveckla affärer och ser fram emot att fortsätta utveckla den fantastiska verksamhet som Kale foods har, säger Conny Swahn i ett pressmeddelande.

Han tar över rollen efter grundaren Måns Ullerstam som även är vd för Kale united.

– Jag är mycket glad att Kale foods nu får en skicklig och erfaren vd i Conny Swahn, som kan leda företaget vidare i den fortsatta expansion vi ser framför oss, säger Måns Ullerstam.

Ytterligare en förändring i företagsgruppen är att Magnus Johansson går till styrelseordförandeposten i Kale united AB. Han har tidigare varit vd för Coop och har ingått i Kale uniteds styrelse sedan 2022.

Conny Swahn tillträder som vd i november.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.