Claes Mittjas ny vd på Tekompaniet

På nytt jobb Claes Mittjas är ny vd på Tekompaniet. Han kommer närmast från vd-posten på Medley. Tekompaniets tidigare vd och grundare Håkan Kjellström lämnar över vd-rollen för att fokusera på den indiska marknaden.

Claes Mittjas ny vd på Tekompaniet
Claes Mittjas har erfarenhet från flera vd-uppdrag. Foto: Tekompaniet

Familjeägda bolaget Tekompaniet i Nacka strand har rekryterat Claes Mittjas som vd. Han har tidigare varit vd på Medley som driver bad- och träningsanläggningar, och dessförinnan på bland annat Alcro-Beckers och Hemglass.

Förutom att vidareutveckla företagets affär i Skandinavien handlar uppdraget om att fortsätta expandera genom att hitta fler distributörer och skapa nya samarbeten på den internationella marknaden.

– Jag har jobbat mycket med konsumentprodukter så det är lite av min hemmaplan, och te gillar jag! Tekompaniet känns som ett mycket välskött företag med bred kunskap, ett dedikerat team och med mycket stolthet, säger Claes Mittjas i ett pressmeddelande.

Tidigare vd:n Håkan Kjellström som grundat företaget lämnar över vd-rollen och det operativa arbetet för att fokusera på den indiska marknaden och lanseringen av företagets premiumvarumärke Life by Follis.

– Claes har en gedigen erfarenhet av premiumprodukter, tillika drycker, med fokus på försäljning och marknad. Han är en trygg och prestigelös ledare med förmågan att engagera sina medarbetare och driva långsiktig utveckling. Därför är vi mycket glada över att välkomna Claes till Tekompaniet, säger Håkan Kjellström i pressmeddelandet.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.