Lucka 18: Linnea Lindberg

Vd-kalendern Inför sista arbetsveckan innan jul kommer här några särskilt användbara råd från Professionals Nords vd Linnea Lindberg.

Lucka 18: Linnea Lindberg

Sista arbetsveckan innan jul och nu har du chansen att sprida extra glädje och energi till dina medarbetare för att de ska känna sig extra motiverade inför nästa år. Här är några konkreta råd från vd Linnea Lindberg på rekryteringsbolaget Professionals Nord.

Linnea Lindberg, vd Professionals Nord:

Foto: Professionals Nord

– Det är nu du behöver vara ledare på riktigt. Många är trötta och sneglar mot jul, förmodligen du också. Det är nu det krävs det där lilla extra i ditt ledarskap för att hålla fokus och hjälpa människor att orka hela vägen. Det kan vara att sprida energi på kontoret genom positiv energi, en tävling, en extra mysig frukost, positiv uppskattning.

– Jag har skickat mejl/handskrivna kort/ringt till mina medarbetare och påmint dem om allt bra vi gjort tillsammans under året, lyft specifika framgångar och tackat dem för deras insatser personligen. Jag vill att alla ska få gå hem på ledighet och verkligen känna stolthet över vad dem åstadkommit i år. För att sen få välbehövlig återhämtning och få ladda batterierna inför att sedan komma tillbaka till 2024, fyllda med energi, ambition och glädje!

Fler goda råd till dig som vd hittar du här.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.