Holiday club Åre rekryterar Andreas Sand

På nytt jobb Andreas Sand blir ny vd för äventyrshotellet Holiday club Åre. Han kommer närmast från Stockholm live där han också varit vd.

Holiday club Åre rekryterar Andreas Sand
Andreas Sand. Foto: Holiday club Åre

Hotellanläggningen Holiday club Åre anställer Andreas Sand som vd. Han har varit vd för Stockholm live som driver flera arenor i Stockholm och har över tio års erfarenhet inom upplevelseindustrin.

Holiday club Åres verksamhet innefattar hotellrum, andelslägenheter, konferenslokaler och en arena, samt restaurang, bad, spa och gym. Andreas Sands kompetenser i ledarskap och kommersiellt arbete kommer väl till pass för att jobba med att främja företagets tillväxt.

– Holiday Club Åre är verkligen inne i en positiv utvecklingsresa och Åre som destination är framgångsrika med att både attrahera nya samt utveckla etablerade evenemang. Jag ser fram emot att tillsammans med alla kollegor och partners fortsätta att bidra till en hållbar utveckling av anläggningen och Åre, säger Andreas Sand i ett pressmeddelande.

Holiday club Åre startade 2004 och ägs av den finska koncernen Holiday club resorts Oy.

– Han har rätt profil för att fortsätta utveckla vår kommersiella affär och vår resortprodukt för framtiden, säger Maisa Romanainen som är vd för Holiday club resorts.

Andreas Sand tillträder 8 januari 2024.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.