Daniel Lindén ny vd på Byggpartner

På nytt jobb Byggpartner har rekryterat Daniel Lindén till vd-posten. Han kommer närmast från Serneke där han varit regionchef.

Daniel Lindén ny vd på Byggpartner
Bilden är ett montage. Foto: Byggpartner.

Daniel Lindén har en lång karriär inom byggbranschen bakom sig. Tidigare har han jobbat på Skanska där han haft en rad chefsposter. Nu lämnar han Serneke där han varit regionchef för Mellansverige för ett vd-uppdrag på Byggpartner.

– Jag är stolt, inspirerad och ödmjuk inför uppdraget att leda ett så välrenommerat, sunt och värderingsstyrt företag med så många skickliga medarbetare och fina kundsamarbeten, säger Daniel Lindén i ett pressmeddelande.

Huvudsäte i Dalarna

Byggpartner som ingår i koncernen Byggpartnergruppen har cirka 600 anställda. Företaget har sin bas i Dalarna och gör entreprenaduppdrag i större delen av Mellansverige. David Lindén bor utanför Karlstad och har själv rötter i Dalarna då han vuxit upp i Ludvika.

Byggpartnergruppens koncernchef Sture Nilsson är mycket nöjd med rekryteringen.

– Han kommer med sin breda byggkompetens starkt bidra till att ByggPartner fortsätter utvecklas som en lönsam och ledande byggare i utvalda marknader i Mellansverige.

Daniel Lindén tillträder 1 mars nästa år.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.