Dags att kliva ut ur boxen

Förändringsledning Många organisationer befinner sig just nu i ett akut läge där de behöver tänka nytt, se över sin organisation eller förnya sin affärsmodell. I boken ”Ut ur boxen” beskriver managementkonsulten Love Lönnroth hur agila metoder kan bygga in förändringsförmåga hos organisationer, team och individer.

Dags att kliva ut ur boxen
Love Lönnroth

– Jag har skrivit boken till dig som är chef, projektledare eller förändringsledare, som inser att det inte går att köra på i gamla hjulspår och behöver exemplen, förebilderna och verktygen för att bygga något genuint nytt. Den handlar om att utveckla ett kreativt och explorativt growth mindset inom en hel organisation för att verkligen klara av att genomföra förändringar, trots internpolitik, rädslor och statiska tankemodeller som håller oss fast i det gamla., säger Love Lönnroth.

Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig – och överleva.

– Min förhoppning är att jag med min bok ska ge några nycklar till hur man kan påverka sitt företag eller sin organisation i rätt riktning. En enskild människa kan göra stor skillnad; många människor samlade i företag och organisationer kan göra en gigantisk skillnad.

Love Lönnroth är managementkonsult med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa förändringsprojekt och organisationsutveckling, både inom företag och offentlig förvaltning. Han är författare, föredragshållare samt skribent på sociala medier. Love arbetar idag på Sonder, där han utvecklar nya sätt att leda och organisera företag och offentliga organisationer.

”Ut ur boxen” ges ut på förlaget Sonoma Utbildning.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.