Guldgult för alla smaker

Trendigt Dekorera med elegans i påsk. De här stilfavoriterna förgyller både påskbordet och skidbacken, och passar särskilt bra om du är ute efter en extra lyxig påskpresent.

Guldgult för alla smaker

Utför berget på norska trä-lagg

Norska Norrøna är känna för sina funktionskläder, men för några år sedan började de även tillverka skidor. Lofoten Woodcore 104 har kärna i norsk ask och asp, ett tjockare ytterskikt och en förstärkning med åtta lager enkelriktad kolfiber samt stålkant. Skräddarsydda för friåkning i bergsterräng i olika sorters snöförhållanden. Modellen är unisex. Skidorna är handgjorda i Oppdal, Norge på Evi/Prog skidfabrik och har därför en viss väntetid.

Priset är 15 999 kronor, plus 5 999 kronor för bindningar.

Ikoniska glas som håller stilen

Skåla till påskmiddagen i festliga glas med anrik design. Glaskonstnären Gunnar Cyrén var inspirerad av akvariefiskar i Köpenhamn när han formgav popglasen. Året var 1967 och av namnet att döma kom kanske också lite inspiration från den samtida popkonsten. Nu har i alla fall Orrefors återupptagit tillverkningen av de ikoniska, handblåsta glasen på initiativ av Cyréns tre söner Mårten, Gustav och Henrik. Finns i alla färger och passar för allt från vin till läsk.

Priset är 2 170 kronor/glas.

Läckra snäckor på en bricka

En bricka i all enkelhet, med fint snäckmönster av konstnären Emilia Ilke för designföretaget Fine Little Day. Diameter 38 centimeter, tillverkad i FSC-märkt trä.

Priset är 450 kronor.

Klassiskt möter modernt

Mässingsljusstaken från Insieme är en modern variant av den klassiska kammarljusstaken. Den tillverkas av svenskitalienska Hilke Collections i deras egen mässingskod, och är anpassad för både högt ljus och värmeljus.

Priset är 1 099 kronor.

Ur-smart med gyllene boett

Apple Watch Series 9 är den mest avancerade smartklockan hittills, och med guldfärgad boett och armbandsmodellen milanesisk loop blir det också den glammigaste. Med nya intuitiva funktioner som dubbeltrycksgesten, där man kan styra klockan med en hand och utan att röra skärmen, för att för att utföra vanliga åtgärder som att stoppa en timer, besvara samtal, spela upp och pausa musik eller snooza ett larm. Den är utrustad med EKG-app och Hitta min iphone-appen är utvecklad till precisionsnivå. Koldioxidneutral är den lilla rackaren, dessutom.

Priset är 11 395 kronor.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.