Ny konferens om vd-rollens svåraste utmaningar

Vd & Personal Vilka utmaningar är det som en vd ligger sömnlös över? Det har Vd-tidningen tagit fasta på när de har skapat programmet för den helt nya konferensen Vd & Personal.

Ny konferens om vd-rollens svåraste utmaningar

Medarbetare och personal är varje företags största resurs men i många fall den största utmaningen. Hanterar du utmaningarna på rätt sätt finns det mycket att vinna.

– Vi på redaktionen ville skapa en dag med konkreta lösningar för de svåra situationer en vd kan ställas inför. Jag är stolt över att kunna presentera ett program med stort kunskapsinnehåll inom flera områden som är jätteviktigt för ett företag att ta tag i och hantera, säger Anders Pauser, chefredaktör för Vd-tidningen.

Under dagen kommer bland annat Monika Lindberg, affärsrådgivare från Grant Thornton, att tala om hur skapar man en kostnadsmedveten organisation. Mattias Lundberg, legitimerad psykolog och docent i psykologi vid Umeå universitet och författare till boken ”Jäkla människa – en handbok i hur du hanterar jobbiga människor på arbetet”, kommer reda ut hur man kan göra när personer med besvärligt beteende dyker upp i verksamheten. Michaela Berglund, vd för rekryterings- och utbildningsföretaget Michael Berglund, kommer att ge sina bästa tips för hur du rekryterar rätt för att undvika bygga in problemen.

Vd & Personal kommer att livesändas från Vd-tidningens studio den 19 april, där deltagarna deltar från sin dator via marknadens modernaste interaktiva konferensplattform. Här kommer också deltagaren kunna ställa frågor direkt till experterna.

– Vi vet att många vd:ar har fullspäckade kalendrar. Därför vill vi den här gången göra en digital konferens. Allt kommer också att läggas upp i efterhand som en digital kompetensbank, om ett brådskande möte kom i vägen för en föreläsning kommer deltagaren kunna gå tillbaka för att ta del av innehållet, konstaterar Anders Pauser.

Fler experttalare under dagen är Malin Jonsson, Nya Ledarskapet, Johanna Olsson, The Hows, Michael Soderling, psykolog och organisationskonsult, Jeanette Fors-Andrée, krishanterare och mediatränare, Thomas Dimming, Wildfire och Patrik Nordkvist, Försäljningschefen.

Här kan du läsa mer om Personal & Vd och se programmet.  

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.