Ilse Siekkinen ny Norden-vd för Oatly

På nytt jobb Oatly har utsett en ny vd för Norden. Ilse Siekkinen efterträder Jonas Persson Follin som tar sig an en ny global roll inom Oatly.

Ilse Siekkinen ny Norden-vd för Oatly

Växtbaserade matproducenten Oatly har utsett Ilse Siekkinen till vd för Norden. Hon kommer närmast från Unilever, där hon arbetat de senaste 14 åren. Senast i rollen som General Manager Personal Care Nordics.

– Jag är stolt över att ansluta till detta ikoniska varumärke och syftesdrivna företag med starka värderingar som är i linje med mina egna, säger Ilse Siekkinen i ett pressmeddelande.

– Vi står inför en klimatkris och den övergång som Oatly driver till ett mer hållbart, växtbaserat livsmedelssystem är avgörande för vår planet. Jag ser fram emot att arbeta med ett så drivet team och banbrytande portfölj av mat- och dryckesinnovationer och att hjälpa till att skriva nästa kapitel i Oatlys framgångssaga här i vår ursprungsregion, säger Siekkinen.

Expert på kommersiell verksamhet

Siekkinen efterträder Jonas Persson Follin som fåren ny global roll inom Oatly där han kommer överse företagets internationella foodservice och OOH-partnerskap. Ilse Siekkinen kommer vara baserad i Stockholm och rapportera till Oatlys Chief Operating Officer, Daniel Ordonez.

– Hennes expertis inom kommersiell verksamhet inom såväl supply chain som försäljning och marknadsföring, i kombination med hennes engagemang för vår mission gör att hon är perfekt lämpad för att accelerera vår tillväxt i Norden, som fortsätter vara en prioriterad marknad, kommenterar Ordonez.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.