Tina Lindman ny vd för Destination Lofsdalen

På nytt jobb Destination Lofsdalen har rekryterat ny vd i Tina Lindman. Hon efterträder tidigare vd Lotta Anestedt som numera är hotellchef på Bosön utanför Stockholm.

Tina Lindman ny vd för Destination Lofsdalen

Det är en person med mycket erfarenhet från besöksnäringen som blir Destination Lofsdalens nästa vd. Tina Lindman har bland annat arbetet på Svenska turistföreningen, som turistchef i norra Jämtland, marknadsansvarig på Folkets hus & park i Sundsvall och som marknadsansvarig och receptionschef på Quality Hotel Sundsvall. Närmast kommer hon från uppdraget som handläggare på Förvaltning AB Castor i Sundsvall.

Satsar på expansion

Destination Lofsdalens verksamhet består av förmedling av boende, marknadsföring av Lofsdalens olika reseanledningar, fastighetsservice och städ. Med den nya vd-rekryteringen hoppas man på en skjuts i den expansiva fas man befinner sig i, enligt styrelseordföranden Ola Andersson.

– Jag är glad över förtroendet att få vara en kugge i hjulet i detta väl kompetenta team. Lofsdalen levererar, säger Tina Lindman i ett pressmeddelande. Mitt mål är att fler ska få uppleva och njuta av Lofsdalen och de satsningar som görs i området.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.