7 framgångstips på Vd-dagen

Vd-dagen Finns det något som förenar framgångsrika vd:ar? Ja, det är faktiskt sju saker som utmärker framgångsrika människor och vd:ar. Om detta kommer Henry Rawet som är mannen bakom det svenska konsultföretaget Franklin Covey att tala om på Vd-dagen den 23 augusti 2022.

7 framgångstips på Vd-dagen
Henry Rawet pratar på Vd-dagen den 23 augusti på Grand Hotel.

Det finns något lockande i att hitta framgångsprinciper och att fundera över vad som gör människor framgångsrika. Henry Rawet bygger sina tankar i saken på en av de mest berömda managementböckerna på marknaden skriven av Steven R Covey som också grundade amerikanska Franklin Covey vars svenska del drivs som ett franschisekoncept. Boken har kort och gott titeln ”De 7 goda vanorna” och bygger på forskning om vad som gör människor framgångsrika och nöjda med vad de åstadkommit och ligger till grund för hans framförande på Vd-dagen den 23 augusti. Henry Rawet menar att detta är direkt översättbart till hur en vd lyckas i sin roll och med sin verksamhet. Principerna som du kan höra mer om på Vd-dagen som hålls på Grand Hotel den 9 februari 2022. De är följande:

  1. Var proaktiv och våga stanna upp ock se på vad som händer mitt i virvelvinden.
  2. Var långsiktig och kommunicera hela tiden i smått som stort vart ni ska och vad målet är.
  3. Använd tiden på rätt sätt. Skilj mellan är viktigt och bråttom och prioritera , men glöm inte bort det som är viktigt men ännu inte så bråttom med.
  4. Samarbeta och tänk på att inte bara ni ska få ut något av samarbete utan även eventuella leverantörer och samarbetspartner.
  5. Kommunicera genom att först och främst lyssna. Det gäller att först förstå för att först sedan göra sig förstådd.
  6. Samarbeta för att skapa synergier. Tänk på att mångfald och olikheter är en möjlighet om man förmår lyssna och samarbeta.
  7. Sköt om dig själv, dina relationer din utveckling och din hälsa.
    Anmäl dig till Vd-dagen här:

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.