Jeanette Rumenius blir ny vd och koncernchef på A Society

På nytt jobb Jeanette Rumenius blir ny vd och koncernchef för techkonsultbolaget A Society. Hon har de senaste åren varit vice vd och lett den nordiska delen av verksamheten. Nu efterträder hon Per-Ola Malm som går vidare till nya uppdrag inom Danirkoncernen.

Jeanette Rumenius blir ny vd och koncernchef på A Society

Jeanette Rumenius är civilekonom och systemvetare från Stockholm och var tidigare vd för Sigma Society, som för fem år sedan startade A Society tillsammans med Assistera. Hon och har även lång erfarenhet som chef inom försäljning och leverans på eWork Group och SEB

Hon var dessförinnan vd för konsultbolaget Sigma, även det inom Danir, och var i den rollen med och startade A Society.

– Jag ser fram emot att tillsammans med våra kunder driva en positiv samhällsförbättring genom teknisk innovation. Våra kunder är med och leder utvecklingen inom AI, IoT, 6G, hållbar teknik, autonoma system och många andra tekniker med enormt mycket potential till samhällsförbättring, säger Jeanette Rumenius i ett pressmeddelande.

Kompetent ledare med stark vision

Hennes företrädare Per-Ola Malm kommer att fortsätta fungera som rådgivare och strategiskt stöd i A Society.

– Vi har haft en fantastiskt rolig och framgångsrik period tillsammans och det är nu perfekt tajming att lämna över vd-rollen för nästa steg i bolagets utveckling. Jeanette är en kompetent ledare med en stark vision om hur vi kan kombinera den kultur som gör A Society unikt med de krav på effektiva arbetssätt och system som krävs för att bli ett tillväxtföretag, säger Per-Ola Malm i en presskommentar.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.