Hej igen!

Hej igen!
Anders Pauser, chefredaktör Vd-tidningen.

2010 startade jag i rollen som chefredaktör VD-tidningen, som sedan dess har etablerat sig väl på marknaden. Målsättningen var att skapa ett redskap som du som vd kan använda dig av i vardagen. Sedan dess har vi lagt till vår framgångsrika Ledningsgruppsdag i verktygslådan, där du kan lyssna på många goda exempel och träffa andra in din roll som vd eller medlem i en ledningsgrupp. Nu hoppar jag in som chefredaktör igen under en övergångsperiod, vilket känns väldigt spännande. Annars jobbar jag till vardags som vd och förlagschef på AB Nordreportern som förutom Vd-tidningen ger ut tre andra facktidningar.

Fokus för mig är att erbjuda en ännu mer innehållsrik verktygslåda, som exempelvis i detta nummer om hur du skapar engagemang eller hur man kommunicerar förändring och får med sig de anställda. I kommande nummer blir det mycket mer än tidigare kring lönsamhet, målstyrning, belöningssystem och hur man når resultat. Kort sagt det som surrar i en vd:s huvud hela dagen.

Sedan vill vi också tillföra lite flärd som att prata om vad du kan unna dig när då nått resultat, eller hur du ska se på belöningsfrågor. Nu är det bara att köra!

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.