300 deltagare på Vd-dagen

Konferens I tisdags genomförde Vd-tidningen konferensen Vd-dagen med 300 deltagare på Grand Hotel i Stockholm. Årets konferens fokuserade på hur man som vd kan öka tillväxten i sitt företag.

300 deltagare på Vd-dagen
Foto: Bobo Malmer Pauser

Maria Rankka var först ut bland föredragshållarna. Hon delade med sig av sina erfarenheter från genomförandet av en radikal förändring av företagskulturen i Stockholms Handelskammare.

Rådgivaren Thomas Dimming talade om uppföljning och målstyrning och förhandlingsexperten Johan Lagerbielke berättade om konsten att genomföra framgångsrika förhandlingar.

Läs mer: Hur betalar man för engagemang

Nurit Nobel, doktorand i ekonomisk psykologi, presenterade trenden nudging och föreläsaren Antoni Lacinai berättade om hur man som vd ska kommunicera för att ha en gemensam målbild med sina medarbetare.

Läs mer: Modiga människor målar mer

Psykologen Michael Soderlind gav det psykologiska och gruppdynamiska perspektivet på ledningsgruppen och Åsa Lundquist Coey , doktor i management, tog upp frågan om hur man som vd förhåller sig till makten och till ångesten inför en osäker framtid på en föränderlig marknad.

Medverkade i seminarier under dagens gjorde även strategikonsulten Elisabet Lagerstedt, utvecklingskonsulten Lili Öst och anbudsexperten Magnus Josephson.

Moderator var TV-profilen Pia Herrera.

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.