nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Delta i snabbenkät: Viktigaste vd-frågorna i valet

Vd-tidningen undersöker just nu vilka frågor som är viktigast för dig som vd inför riksdagsvalet i höst.

Svaren sammanställs och kommer därefter jämföras med vad de politiska partierna tycker i dessa frågor. Resultatet kommer att presenteras i Vd-tidningen nummer 4 2014 som kommer ut den 10 september. Tanken är att ge ett navigationsstöd åt dig som vd för att ta ställning i valet.

Du som är prenumerant på Vd-tidningen och/eller Vd-tidningens nyhetsbrev är välkommen att delta i undersökningen! Det går bra att svara anonymt. Det tar bara några minuter att besvara enkäten. Sista svarsdag för undersökningen är onsdag den 14 maj kl. 13.00.

Om du funderar över något kring undersökningen är du varmt välkommen att kontakta redaktionen. Mejla till: jennie.j@vdtidningen.se eller ring på: 08-517 955 07.

Här hittar du enkäten: https://www.surveymonkey.com/s/J8CDPV5

Etiketter:

Fler nyheter

Akta dig för chefer som skriker åt sina barn

Krönika

Brukar du notera hur människor behandlar, pratar med eller pratar om, sina barn? Det kan vara en god indikation på med vilket anslag de också bemöter, eller kommer att bemöta, sina medarbetare. Föräldraskap är intimt förknippat med ledarskap. Föräldraskap ÄR i många dimensioner ledarskap. Skillnaden ligger kanske i att i föräldraskapet lägger man oftare bort […]

Digitalisering suddar ut gräns mellan arbete och familjeliv

I en ny studie som forskare vid tre svenska universitet gjort visas att den ökade användningen av digital teknik på ett grundläggande sätt påverkat organisering av arbete och i förlängningen även arbetsförhållanden i dagens arbetsliv. Utvecklingen har bidragit till att tidigare tydliga gränser mellan arbete och övrigt liv suddats ut.

5 tips till en ny chef

Med chefsrollen följer många nya uppgifter och nya utmaningar att bita i. It-företaget Flex Applications har sammanställt 5 tips till en ny chef.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här