nr-logo

Strategisk nytta för varje vd.

Delta i snabbenkät: Viktigaste vd-frågorna i valet

Vd-tidningen undersöker just nu vilka frågor som är viktigast för dig som vd inför riksdagsvalet i höst.

Svaren sammanställs och kommer därefter jämföras med vad de politiska partierna tycker i dessa frågor. Resultatet kommer att presenteras i Vd-tidningen nummer 4 2014 som kommer ut den 10 september. Tanken är att ge ett navigationsstöd åt dig som vd för att ta ställning i valet.

Du som är prenumerant på Vd-tidningen och/eller Vd-tidningens nyhetsbrev är välkommen att delta i undersökningen! Det går bra att svara anonymt. Det tar bara några minuter att besvara enkäten. Sista svarsdag för undersökningen är onsdag den 14 maj kl. 13.00.

Om du funderar över något kring undersökningen är du varmt välkommen att kontakta redaktionen. Mejla till: jennie.j@vdtidningen.se eller ring på: 08-517 955 07.

Här hittar du enkäten: https://www.surveymonkey.com/s/J8CDPV5

Etiketter:

Fler nyheter

Konsten att hantera nödvändiga konflikter

Konflikter är något som är nödvändigt och ett naturligt tillstånd för att en verksamhet ska utvecklas. Konsten är att hantera kraften i dem på rätt sätt och ha kontroll innan konflikten tar över och blir skadlig. Det menar konfliktexpert Tamara Maskovic på Medlingscentrum.

5 tips för att minska generationsgapet

Många företag gör en miss i sitt mångfaldsarbete genom att glömma bort åldern. Men när andelen äldre och yngre nu ökar i samhället ställer det allt högre krav på företagen att få generationerna att arbeta effektivt tillsammans. Molntjänstföretaget Citrix ger därför fem tips på hur det kan göras.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vd-tidningens nyhetsbrev är helt gratis. Anmäl dig här