Orbit One vinner Svenska Leanpriset

Kontraktstillverkaren av elektronik och elektromekanik, Orbit One har utsetts till årets vinnare av Svenska Leanpriset 2022. Svenska Leanpriset är en tävling där företag och organisationer som aktivt jobbar med Lean lyfts fram som förebilder.

Orbit One vinner Svenska Leanpriset

Svenska Leanpriset 2022 delades ut under Lean Forums årliga konferens i Göteborg och juryns motivering lyder bland annat:

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
VD-tidningen premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Strategiska artiklar med tips och analyser.
  • 6 fullmatade magasin årligen.
  • Tillgång till premiumnyheter på vdtidningen.se.
  • 100 procents fokus på vd-rollen.
Redan prenumerant?

”Med ett målinriktat ledarskap har Orbit One byggt en kultur av lärande och ständiga förbättringar där man analyserar resultaten och baserar beslut på fakta. Genom att förbättra sina flöden på ett strukturerat och systematiskt sätt i nära samarbete mellan medarbetare, kunder och samarbetspartners har man skapat en flexibel och kostnadseffektiv verksamhet.”

– Det här är fantastiskt kul och jag vill först och främst tacka alla våra fantastiska medarbetare för deras kunskap och engagemang. Det är de som gör jobbet och ser till att våra tankar förverkligas. Jag vill också lyfta fram vårt ledarskap ute i organisationen och det långsiktiga perspektiv vi har på Lean. Det gör att vi hela tiden utvecklas och går framåt kommenterar Vice President & Chief Operating Officer, Ulf Karlsson på Orbit One.

Läs mer: Så skapas samsyn kring lean i ledningsgruppen

Mattias Lindhe Group President, Orbit One Group betonar att ständigt utmana, utvecklas och tänka i nya banor sitter i företagets DNA.

– Vi har gjort en fantastisk resa inom Lean och anpassat system och processer efter det, säger han.

 

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.