Ny vd för Roslagsbostäder

På nytt jobb Zara Lahouar blir ny vd för Roslagsbostäder AB. Hon efterträder i augusti Eva Lenngren som då går i pension.

Ny vd för Roslagsbostäder

Det kommunala bostadsbolaget Roslagsbostäder AB har fått en ny vd. Zara Lahouar har arbetat i fastighetsbranschen sedan 2005 och kommer närmast från tjänsten som fastighetschef på kommunala fastighetsbolaget Hallstahem. Hon har tidigare varit bland annat vice vd och tillförordnad vd på Järfällahus AB.

– Roslagsbostäder är ett bra bolag och Norrtälje kommun en spännande plats, så jag är verkligen glad att få förtroendet att få fortsätta utveckla bolaget tillsammans med medarbetarna, säger Zara Lahouar i ett pressmeddelande.

Erfaren och fastighetskunnig

Bolaget äger 2 100 bostäder och har fastigheter på fyra orter, Norrtälje, Rimbo, Hallstavik och Älmsta. Styrelseordföranden Roland Brodin (M), kommenterar valet:

– Zara är en mycket bra och erfaren ledare och kan väldigt mycket om fastighetsfrågor, så jag känner mig mycket trygg med att hon nu ska leda och fortsätta utveckla vårt fina fastighetsbolag.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.