Lisa Karlsson Bruzelius ny vd på Youty Group

På nytt jobb Lisa Karlsson Bruzelius tillträder som vd för Youty Group. Hon kommer närmast från posten som vice VD och COO på Royal Design Group.

Lisa Karlsson Bruzelius ny vd på Youty Group
Liza Karlsson Bruzelius är ny vd på Youty Group.

Youty Group är en växande onlineaktör inom skönhetsbranschen som äger sajterna Nordicfeel, Eleven och Blush. De omsätter i dagsläget 700 miljoner kronor och är verksamma på den svenska, norska, finska och danska marknaden. De har nu rekryterat ny vd i Lisa Karlsson Bruzelius, som kommer från rollen som vice VD och COO på design- och heminredningsaktören Royal Design Group.

– Vi är mycket glada över vår rekrytering av Lisa som kommer bli en bra ledare till det kompetenta teamet vi har idag. Lisas e-handelserfarenhet i kombination med hennes breda kompetens från olika branscher gör att vi är trygga med att hon tar bolaget vidare mot nya framgångar, säger Christina Tillman, styrelseordförande på Youty Group i ett pressmeddelande.

Brinner för försäljning och resultat

Före Royal design group hade Lisa Karlsson Bruzelius ledande befattningar hos Resia Travel Group, Moderna Försäkringar och Telenor. I ett pressmeddelande säger hon sig se fram emot utmaningen att leda Youty Group ”genom företagets nästa fas”.

– Jag brinner för att leverera försäljning och resultat genom en riktigt vass kundupplevelse och ser att Youty Group har stora möjligheter till fortsatt framgång. Att bygga ett både större och lönsammare företag tillsammans med det starka teamet som finns på plats, kommer bli en väldigt rolig resa, säger Lisa, tillträdande VD på Youty Group.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.