Daniel Seifnter blir ny vd på Urban Deli

På nytt jobb Daniel Seiftner blir ny vd på Stockholmsföretaget Urban Deli. Han kommer närmast från rollen som grundare av och vd för Nine Point Partner och tillträder sitt nya jobb i februari.

Daniel Seifnter blir ny vd på Urban Deli

Urban Deli är en blandning av matbutik, saluhall, bar och restaurang och finns på några olika adresser i Stockholm. Daniel Seiftner som nu tillträder som ny vd har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen genom sitt jobb på Sabis, där han var affärsområdeschef och ansvarade för bolagets restaurangverksamheter.

Tidigare har han också varit koncept- och innovationschef för Nordic Hotels & Resorts, operativ chef för F12-Gruppen och hotelldirektör för Lydmar Hotel. Även hans eget bolag Nine Point Partner där han är avgående vd är i branschen, och sysslar med utveckling av projektprocesser för etableringar inom restaurang, hotell, kontor och detaljhandel.

På Urban Deli – som ingår i Axfoodkoncernen – ska fortsätta utveckla verksamheten mot nya koncept.

– Jag känner mig ödmjukt tacksam och hedrad över att tillsammans med det fantastiska teamet på Urban Deli få ta oss an de många utmaningar vi har för att navigera mot en mer hållbar värld av mat-, dryck- och hotellupplevelser, och samtidigt bibehålla lustfyllda koncept, smakrikedom och högsta grad av service. Och det är precis där Urban Deli ska vara, som en attraktiv mötesplats för både gäster, kunder, matälskare och matinnovatörer, säger Daniel Seifter i en kommentar.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.