Årets vd-dag en fullträff

Vd-dagen Vd-dagen började med framgångsföreläsning med Shahab Sayardoust och slutade med dans när John Lundvik och Linda Pritchard intog scenen.

Årets vd-dag en fullträff

Däremellan delade bland andra PwC:s vd Sofia Götmar-Blomstedt, retorik- och kroppsspråksexperten Mi Ridell, forskaren på Handelshögskolan Lena Lid Falkman och den prisbelönta föreläsaren och framtidsanalytikern Göran Adlén med sig av sina kunskaper för ett fullsatt Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm, under ledning av moderatorn Johanna Palmér.

Mi Ridell.
Den oefterlikneliga Mi Ridell i aktion.

– Man hade velat spela in alla talarna så att man kunde gå tillbaka och lyssna på dem en gång till, kommenterade en av deltagarna Vd-dagen under minglet efter en fullspäckad konferens på Grand Hotel i Stockholm.

Och uppfattningen att detta var den bästa Vd-dagen hittills uttrycktes av ganska många nöjda besökare i vimlet.

Det var ett heldagsprogram som bjöd på möjligheten att skräddarsy sitt eget fördjupningsprogram på eftermiddagen, och välja bland föredrag om hur man blir vassare i sitt operativa arbete, hur man kan jobba smartare och hur man får till ett bra ledningsgruppsarbete. Caneas John Saldin talade målstyrning, Petra Brask lärde ut hur man optimerar sin förmåga att göra prioriteringar, och Stefan Drackner och Anders Baude (Implement Consulting Group) och Fredrik Kristoffers (Nya Ledarskapet) vred och vände på olika aspekter av ledningsgruppen och hur man får den att fungera som man vill.

Lägg till det ytterligare ett pärlband av kunniga och duktiga talare och en engagerad och nätverkande publik på runt 300 vd:ar. Samt bra musik, en trerätterslunch och ingångsmusik av en livs levande beatboxare, allt i vacker miljö, och vi kan konstatera att vi redan ser fram emot Vd-dagen nästa år.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.