Malin Jennerholm är ny vd på Svenska Retursystem

På nytt jobb Malin Jennerholm är ny vd på Svenska Retursystem från 16 januari. Hon kommer senast från posten som vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige.

Malin Jennerholm är ny vd på Svenska Retursystem

Svenska Retursystem är dagligvaruhandelns cirkulära system för återvinning av emballage. När Malin Jennerholm nu tar över vd-skapet kommer hon från en lång karriär inom livsmedelsbranschen, med ett flertal ledande positioner. Senast som vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige, och dessförinnan i roller inom Jacobs Douwe Egberts och Mondelez International. Hon sitter också i styrelsen för Cloetta AB och Sweden Food Arena.

Som vd för Svenska Retursystem förväntas hon utveckla deras cirkulära affärsmodell mot ökad digitalisering och spårbarhet.

– Jag är imponerad av hur verksamheten har utvecklats under de senaste åren och ser en stor potential i de progressiva möjligheter som ligger framför bolaget. Med hjärtat i hållbarhet, ledarskap och tillväxt ser jag fram emot att fortsätta utveckla bolaget tillsammans med mina nya kollegor, säger Malin Jennerholm i en kommentar.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.