Vinges delägare Louise Brorsson Salomon blir vd

På nytt jobb Louise Brorsson Salomon som är delägare i den affärsjuridiska byrån Vinge tar över vd-posten efter Maria-Pia Hope.

Vinges delägare Louise Brorsson Salomon blir vd
Louise Brorsson Salomon. Foto: Vinge

Louise Brorsson Salomon har jobbat på Vinge sedan 2005 och varit delägare sedan 2015. Hon har ansvarat för bank- och finansgruppen i Stockholm och har medverkat i flera högprofilerade affärer inom svenskt näringsliv.

Ledarskapsfrågor ligger henne varmt om hjärtat och hennes fokus framåt ligger framförallt på att ytterligare stärka Vinges position i Norden.

– Jag har varit på Vinge större delen av mitt yrkesverksamma liv, och i dag känns Vinge på många sätt som en del av mitt dna. Jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet att fortsätta att utveckla vår framgångsrika fullserviceaffär tillsammans med resten av vårt duktiga team, säger Louise Brorsson Salomon i en presskommentar.

Styrelsen sätter stort förtroende till att hon kommer att fortsätta att utveckla Vinges erbjudande, värna Vinges klienter, locka de bästa juriststudenterna och se till att Vinge fortsätter att vara en god samhällsaktör.

Vinge har drygt 500 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Bryssel.

Louise Brorsson Salomon tillträder under våren.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.