Sverige bästa talare prisade

Inspiration På Talargalan utsågs Årets Talare. Vinnare blev Gunnar Söderström, Shahrzad Kiavash, Beata Wickbom, Christer Olsson, Elizabeth Kuylenstierna och Kjell A. Nordström.

Sverige bästa talare prisade

Vinnarna har tagits fram genom en officiell röstning, jurybedömning samt kundutvärderingar. Talarbranschen har tidigare varit en mansdominerad bransch, Talarforum har därför valt att ha kategorierna man och kvinna separat.

Vinnarna:

Elizabeth Kuylenstierna  – Årets Talare Kvinna

Motivering: Oavsett om hon föreläser om ledarskap, kommunikation eller förändring, så lämnar hon ingen oberörd. Elizabeth Kuylenstiernas passion för människor och kommunikation lyser varje gång hon går upp på scen. Oavsett om hon ska guida en grupp ur en kris, eller leda en inspirerande kickoff, så tar Elizabeth alltid sin publik med samma engagemang, hon är där för att ge dem en upplevelse som räcker långt efter föreläsningen är slut.

Christer Olsson  – Årets Talare Man

Motivering: Christer Olsson är utan tvekan en av Sveriges absolut främsta talare. Han har en unik förmåga att sätta fingret på vad som verkligen spelar roll i samspelet mellan människor, både i vardagen och på arbetsplatsen. När Christer föreläser så talar han så att alla i publiken verkligen förstår. Hans karismatiska scenpersonlighet och lysande retorik sår tankefrön som får dig att gå från att veta till att göra.

Beata Wickbom –  Årets Talare Moderator

Motivering: Beata Wickbom är en mästare på att både hantera det som händer på scen och i publiken. Hon är gärna med redan på planeringsstadiet, och är alltid påläst och får talare och åhörarna att känna att de är i trygga säkra händer. Med lätthet leder hon samtal och intervjuer på högsta nivå.

Shahrzad Kiavash  – Årets Talare Genombrott Kvinna

Motivering: Redan innan Shahrzad Kiavash hade ställt sig på scen för första gången hade hon mirakulöst överlevt en livshotande sjukdom och över 40 operationer. Det krävdes ett mod och en kämpaglöd utöver det vanliga, och det är precis det som Shahrzad förmedlar varje gång hon föreläser. Det går inte ta miste på hennes återfunna livsglädje och gång på gång gör hon succé och får högsta betyg av åhörarna.

Gunnar Söderström – Årets Talare Genombrott Man

Motivering: Gunnar Söderström är redan en av vårt lands absolut bästa inspiratörer. Gunnar kan inte, inte vara inspirerande. I samma sekund som han börjar pratar med människor så väcker han tankar och berör. Hans berättarglädje, humor och genuint varma utstrålning smittar av sig till alla som lyssnar på honom. Gunnar ger inte bara sina åhörare nycklar till förändring, han ger dem glädjen, modet och lusten.

Kjell A. Nordström – Årets Talare Hederspris

Motivering: Årets Hederspristagare banade vägen och visade att även föreläsare från ett litet kallt land långt upp i norr kunde vara internationella talarstjärnor i världsklass. Kjell A. Nordström har flera gånger om toppat listorna på de mest efterfrågade talarna i näringslivet runt om i världen. Med en internationell boksuccé i bagaget, banbrytande innehåll och en fantastisk retorik och karisma, tog han föreläsarvärlden med storm.

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.