Caroline Willaume blir vd för Watma Education

På nytt jobb Skolkoncernen Watma Education får ny vd i juni. Det blir Caroline Willaume, som närmast kommer från rollen som vice vd på EF Education First.

Caroline Willaume blir vd för Watma Education
Caroline Willaume. Foto: pressbild

Caroline Willaume som kommer från språkreseföretaget EF blir vd för Watma Education som driver grundskolorna Nordic International School och gymnasieskolorna Fria Läroverken samt vuxenutbildning. Koncernen har totalt cirka 6 000 elever och 650 medarbetare.

Caroline Willaume har innehaft olika roller på EF där hon jobbat i tolv år, både i Stockholm, London, Luzern och Zürich. Hon brinner för att fler ska få tillgång till utbildning och ser fram emot sin nya tjänst.

– Watmas mission, att fler ska få tillgång till riktigt bra utbildning, är helt avgörande för samhällets framtid och något jag känner en stark passion för, säger hon i en presskommentar.

Watma Educations styrelseordförande Anders Hultin tycker Caroline Willaume passar särskilt bra för rollen då hon har en gedigen bakgrund inom utbildning och omfattande internationell erfarenhet.

– Caroline Willaume är en skicklig ledare med en imponerande bakgrund i en internationell miljö. Med sitt driv och starka engagemang så är hon mycket väl lämpad att ta Watma Education till nästa nivå, säger han.

Caroline Willaume tillträder 6 juni.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.