Nya numret ute nu!

Nytt nummer! I dag kan du se fram emot att få hem årets första nummer av Vd-tidningen. Det bjuder på många användbara verktygslådor, intressanta artiklar och ett extra matigt tema om tillväxt.

Nya numret ute nu!

Tillväxt är något vi vet intresserar många av våra läsare mycket, och därför har vi tankat temat i nummer 1 med så mycket innehåll som möjligt. Häng med på tillväxtresa till Skellefteå och möt holländaren som fick en briljant idé, startade bolag i (tillväxt)staden i norr, och har lyckats över all förväntan. Vi går också igenom vad som krävs i vd:n i det växande bolaget, vad som kan gå snett om man växer för snabbt, och får ta del av vd:n Mattias Mattssons sätt att jobba med olika roller beroende på i vilken fas bolaget befinner sig.

Vill du veta hu man kan tänka om man är vd i turistnäring och vill jobba lönsamt med hållbarhet? Då är omslagsintervjun med Lotta Giesenfeld Boman, vd och ägare av konferensanläggningen Sigtunahöjden, något för dig. Bland verktygslådorna hittar du förstås strategiskolan, men också hur du når framgång som interims-vd, hur du blir en bättre förhandlare, och hur du ska tänka (och göra) när det uppstår kärlek på jobbet.

Och förstås väldigt mycket mer. Trevlig läsning!

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.