Vd-tidningen stora självtest: Testa vilken innovationskraft du har som vd!

Undersökning Corona-krisen och den allt snabbare globala utvecklingen ställer allt högre krav på dig som vd av att klara av att driva förändringar. Men hur bra är din innovationskraft och förmåga. Och vad kan du förbättra? Delta i Vd-tidningens test.

Vd-tidningen stora självtest: Testa vilken innovationskraft du har som vd!
Delta i Vd-tidningens test om din innovationsförmåga. Foto: Stock Adobe.

Genom att delta i Vd-tidningens anonyma personlighetstest kring ”Learning agility”, det vill säga att vara med och mäta din förmåga att lära av och hantera förändringar, så får du dels lära dig hur innovativ och förändringsbenägen du är, dels får du redskap för att utveckla dig. Testningen sker i samarbete med det ledande testföretaget Assessio som också samarbetar med Handelshögskolans SSE Business Lab, en inkubator för nystartade företag, där syftet är att använda ”Learning agility” både som ett urval- och utvecklingsverktyg för att mäta innovationsförmågan hos deltagare i deras program.

Testet ta ungefär en timme att genomföra genom att du svarar på ett antal frågor. Det behöver inte ske vid samma tillfälle.

Sex anledningar att göra det anonyma testet

  1. Det ger dig en indikation hur din innovationskraft och förändringsförmåga är och vilka dina förbättringsområden är.
  2. Du få konkreta och lättöverskådliga utvecklingstips som hjälper dig att bli en bättre ”förändringsledare”.
  3. Du kommer också kunna jämföra dig med hur du ligger jämfört med den genomsnittlige vd:n i Sverige.
  4. Det tar inte så mycket tid då du kan dela upp den tid du lägger ner på att genomföra testet.
  5. Du hjälper Vd-tidningen att visa på hur snittet ligger på svenska vd:ar. Allt för att tidningen ska kunna fortsätta lyfta fram viktiga utvecklingsfrågor som hjälper dig som vd i ditt dagliga jobb. Det övergripande resultatet kommer att presenteras i nummer 1 av Vd-tidningen.
  6. Testet är kostnadsfritt och du kan använda resultatet som ett kraftfullt redskap att utveckla dig själv förutsatt att det genomförs senast den 23 december .Här kan du ladda ner en länk till testet. 

Är du intresserad är vi tacksamma att du svarar inom en vecka så vi har tid att ta fram resultatet till nästa utgåva av Vd-tidningen.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.