Vd-tidningen i ny kostym

Vd-tidningen i ny kostym

Vi vet att du har världens roligaste jobb. Fast också världens tuffaste. Du ska ta många beslut som påverkar stora summor pengar och många människor. Du ska ha koll på massor av frågor som gäller affärer, strategier och personal.

Därför har vi tänkt på dig när vi nu vässat Vd-tidningen.

Här får du stöd, kompetensutveckling, tips, fördjupning, omvärldskoll – och kanske till och med lite inspiration. Vi utvecklar och stöttar dig – så att du kan göra ditt jobb lite bättre.

När Vd-tidningen startades för dryga tre år sedan var tanken att ge varje vd en egen tidning, en relevant tidskrift som hjälper högsta chefen vässa verksamheten mot lönsamhet och tillväxt.

Målet är att det ska vara lätt att gå från ord till handling: Du som läser Vd-tidningen ska ha nytta av de artiklar vi skriver åt dig. Vi hoppas att du ska känna ”Aha! Det här kan jag använda!”

Sedan förra numret har vi stöpt om tidningen och sprängt in många kortfattade och matnyttiga artiklar och notiser. När ett ämne förtjänar att broderas ut, presenterar vi det som ett smörgåsbord av lagom stora munsbitar. Vi har nämligen förstått att tiden är din och många andra vd:ars knappaste resurs.

Att göra en tidning är det roligaste vi vet. Vi vill gärna lära känna dig och få reda på vad som är det roligaste du vet. När vi vet vad du brinner för, kan vi undersöka och skriva om just de frågorna som leder till, eller står i vägen för, dina målsättningar.

Hör gärna av dig till jennie.j@vdtidningen.se.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.