Shoan Etemadi blir ny vd för Hemköp

På nytt jobb Hemköpskedjan meddelar att Shoan Etemadi kommer att tillträda som ny vd den 15 augusti 2024. han efterträder Simone Margulies, som har lett företaget under de senaste åren.

Shoan Etemadi blir ny vd för Hemköp
Vice vd:n Shoan Etemadi steppar upp och blir vd för Hemköpskedjan den 15 augusti. Foto: Oskar Omne

Shoan Etemadi har sin bakgrund inom detaljhandeln, med över 20 års erfarenhet i branschen. Han är nuvarande vice vd och försäljningschef för Hemköpskedjan och har tidigare arbetat med bland annat drift, sortiment och inköp på ICA och Lidl.

– Jag är både hedrad och väldigt glad över att ha fått möjligheten att ta mig an rollen som Hemköpskedjans vd. Det ska bli fantastiskt att tillsammans med ledningen och teamen inom både Hemköp och Tempo, och med de många duktiga handlare och engagerade butiksmedarbetare runtom i landet, fortsätta utveckla verksamheten och attrahera ännu fler nya kunder till våra butiker, säger Etemadis i ett pressmeddelande.

Hemköpskedjans nuvarande vd Simone Margulies tillträder samtidigt rollen som vd och koncernchef för Axfood. Rekryteringen av Shoan Etemadis efterträdare i rollen som försäljningschef för Hemköpskedjan AB inleds omedelbart.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.