Poolia får ny vd i Claes Gellstrup

På nytt jobb Poolia är ett växande företag inom kompetensbranschen. Med nya vd:n Claes Gellstrup hoppas bolaget växa ännu mer.

Poolia får ny vd i Claes Gellstrup

Poolia är en del av Pion Group där Claes Gellstrup har arbetat som bland annat försäljningsdirektör de senaste sex åren. Nyligen utsågs han till styrelseledamot i Kompetensföretagen och han tilldelades tidigare i år priset ”Årets ledare” under Recruitment Awards.

– Jag ser fram emot en spännande och utvecklande resa tillsammans med medarbetare, kunder och kandidater där Poolia befäster positionen som Sveriges ledande kompetensföretag. Poolia kommer att fortsätta bidra till våra kunders framgång genom att hitta rätt kompetens för dagens och framtidens behov, säger Claes Gellstrup i ett pressmeddelande.

Utnämnandet av Gellstrup är enligt samma pressmeddelande ett led i att ”ytterligare accelerera bolagets tillväxt”.

– Jag är glad att välkomna Claes som vd för Poolia. Hans erfarenhet och goda ledarskap tillsammans med hans starka drivkraft att skapa tillväxt och goda resultat är viktiga tillgångar för Poolias fortsatta utveckling, kommenterar Mats Kullenberg, tillförordnad vd och koncernchef för PION Group.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.