Anna Wallert ny vd på Accessbolaget

På nytt jobb Operatören Acessbolaget hämtar ny vd från Telia Cygate. Anna Wallert tar över rodret på operatören efter sommaren.

Anna Wallert ny vd på Accessbolaget

I mitten av augusti tillträder Anna Wallert positionen som ny vd för operatören Accessbolaget, som etablerades 2014. Hon kommer senast från en roll som regionchef på Telia Cygate och har lång erfarenhet av IT- och telekombranschen.

– Jag ser verkligen fram emot att tillträda min roll på Accessbolaget. Det är ett bolag med stor tillväxtpotential och kompetenta medarbetare, säger Anna Wallert i ett uttalande.

Anna Wallert ersätter därmed interims-vd:n Margareta Törnblad som gick in i stället för Peter Kronbladh, som varit vd sedan december 2018. Wallert har tidigare bland annat varit ansvarig för Large Corporate and Public på Dustin och haft säljansvaret för Ateas största kunder.

– Vi är oerhört glada att kunna presentera Anna som ny vd för Accessbolaget. Med hennes gedigna bakgrund och erfarenheter från både telekom och it-sidan är Anna helt rätt person att driva och utveckla bolaget vidare och säkra en fortsatt stark tillväxt, säger Bo Jungner, ordförande i Accessbolaget.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.