Nytt nummer av Vd-tidningen ute nu

Nytt nummer Med ett tema om förändringsledning, verktygslådor för både vd:ns löneförhandling och ledarskap och lönsamhet i kristid, målstyrningsskola, trender och krönikor så vågar vi lova gott om läsvärt innehåll.

Nytt nummer av Vd-tidningen ute nu

Du som är prenumerant får i dag nummer 4 i brevlådan. Men det går givetvis lika bra att läsa tidningen i appen. I temat denna gång vrider vi och vänder på begreppet förändringsledning. Så viktigt – och så svårt. Bokaktuella etnologen och framtidsstrategen Ida Hult berättar hur visioner bör paras med en strategi ”som tänker baklänges”. Och Workdays vd Karin Hagman förklarar hur konsten att lyssna kan hjälpa dig att få med personalen på förändringståget.

Hur skapar man en prismodell som fungerar? Goda råd om det får vi från Mathias Cöster, universitetslektor och docent i industriell teknik vid Uppsala universitet. Och psykologen och organisationskonsulten Mattias Engström går igenom hur man hanterar den besvärliga underpresteraren med gott självförtroende.

På omslaget möter ni Arash Gilan, vd för marknadsföringsbyrån Viva Media. Han förklarar i en lång intervju om varför han är övertygad om att alla vd:ar måste välkomna artificiell intelligens in i sina verksamheter – och hur hans eget företag använder sig av AI i den dagliga ruljangsen.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.