Kraftstaden Fastigheters nya vd: ”En möjlighet jag inte kunde motstå”

På nytt jobb Det kommunala fastighetsbolaget Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan har utsett en ny vd. Trollhättan-bördige Stefan Jansson tillträder i sommar:
– Att få bidra till hemkommunens tillväxt och samhällsutveckling är en fantastisk möjlighet, kommenterar han.

Kraftstaden Fastigheters nya vd: ”En möjlighet jag inte kunde motstå”
Foto: Kraftstaden Fastigheter Trollhättan

Kraftstaden Fastigheter har utsett Stefan Jansson till ny vd i mitten av augusti. Styrelsen uttrycker höga förväntningar på nyrekryteringens ledarskap och vision för bolagets framtid.

– Vi har valt Stefan som vår nästa vd på grund av hans gedigna bakgrund inom fastigheter och utveckling, hans erfarenhet av att leda större organisationer samt hans stabilitet och sympatiska ledargestalt, säger Olof Halbert, styrelseordförande i Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan, i ett pressmeddelande.

Stefan Jansson, har en omfattande bakgrund och erfarenhet inom fastighetssektorn. Han kommer att påbörja sin nya roll i mitten av augusti, och har en ambition om att driva företaget genom en period av betydande förändringar och utveckling inom branschen.

– Mitt ledarskap kommer att präglas av prestigelöshet, tillit och närvaro. Jag strävar efter att vara så närvarande som möjligt och betonar vikten av samarbete, då det är tillsammans vi skapar utveckling i organisationen, kommenterar Stefan Jansson.

”Prestigelöst arbetsklimat”

Han framhäver i pressmeddelandet vikten av ett tillitsbaserat ledarskap och det nära samarbetet med all personal för att stimulera utveckling och innovation inom organisationen.

– Mitt mål är att skapa ett öppet och prestigelöst arbetsklimat där alla känner sig delaktiga och värderade. Det är tillsammans vi skapar framgång, kommenterar han.

Han är född och uppvuxen i Trollhättan och kommer senast från uppdraget som samhällsbyggnadschef i Grästorps kommun.

– Att tacka ja till rollen som vd för Kraftstaden Fastigheter var för mig en möjlighet jag inte kunde motstå. Jag brinner för stadens utveckling och ser fram emot att jobba nära både näringslivet och med de kommunala fastigheterna. Att få bidra till hemkommunens tillväxt och samhällsutveckling är en fantastisk möjlighet, säger Stefan Jansson i pressmeddelandet.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.