Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Konsten att förändra en företagskultur

Förändringsledning I den nya boken Medvetet ledarskap – att förändra en företagskultur delar advokat Malcolm Wiberg med sig om sina tankar om framtidens ledarskap och organisationsmodell, samt de metoder de använde på sin advokatbyrå för förändring, allt utifrån logiken ”Varför måste vi förändra oss?”, ”Vad ska vi förändra?” och ”Hur ska vi göra för att förändra oss?”

Konsten att förändra en företagskultur
Boken är skriven som en praktisk handbok till stöd för den som vill förändra sitt ledarskap och sin organisation. Foto Adobe Stock

Efter många år som advokat fick Malcolm Wiberg en dag i september 2013 frågan att ta över som vd på den advokatbyrå som han arbetade på, Lindahl. En organisation med drygt 140 medarbetare. Något som han vare sig hade erfarenhet av eller kompetens för. Efter några dagars funderande tackade han ja.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
VD-tidningen premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Strategiska artiklar med tips och analyser.
  • 6 fullmatade magasin årligen.
  • Tillgång till premiumnyheter på vdtidningen.se.
  • 100 procents fokus på vd-rollen.
Redan prenumerant?

Det blev en resa som skulle ta honom långt utanför hans komfortzon och in i ett kunskapsland som då var ett svart hål. Fyra år senare blickade han ut över en organisation med en ändrad kultur, fungerande strukturer, ett varumärke som gått från plats 10 till plats 5 och en blomstrande ekonomi. Detta är hans berättelse om hur det gick till, och hur andra kan göra för att nå samma resultat.

Boken är skriven som en praktisk handbok till stöd för den som vill förändra sitt ledarskap och sin organisation, eller för den som bara funderar på vad det innebär att möta framtiden.

Boken ges ut av Ekerlids förlag.

Karriär

Strategi & målstyrning

Kunskapsmaterial

Inspiration

Ledarskap & styrning

VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

För dig som har 100 procents fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.