Hur presterar du högt med kraft och energi?

Personligt Får du ofta känslan att du inte räcker till? Du är en ambitiös och högpresterande person som vill få till balansen mellan jobb, familj, kärleksliv, egentid och allt där i mellan. Har du dessutom fått höra att du ska "nöja dig" och "sänka dina ambitioner" för att inte riskera att bränna ut dig?

Hur presterar du högt med kraft och energi?
Sandra Furulund Foto: Duo Studio

I den nya boken Prestera hållbart – hur du presterar högt med kraft och energi delar high performance-coachen Sandra Furulund med sig av sina personliga och professionella insikter, perspektiv, verktyg och nycklar för ambitiösa personer, så att de kan utveckla och träna upp sitt inre självledarskap för att göra bra ifrån sig både i karriären och privat.

– Jag har som många andra varit sjuk i utmattningssyndrom. Några av råden jag fick för att bli frisk var att sänka mina ambitionsnivåer, sluta prestera så mycket och högt och bli lite mer lagom. Även om kroppen blev bra igen, märkte jag att jag mådde sämre inuti. I själen. Jag är en ambitiös person med ett inre driv och behöver få prestera för att må bra. Med boken vill jag dela med mig av verktyg till likasinnade om hur man kan prestera högt – men med hälsan i behåll, säger Sandra Furulund.

Prestera hållbart vänder sig till de som är ambitiösa, drivna, engagerade, nyfikna, lojala och som vill göra det bästa de kan på alla plan i livet, utan att kompromissa med hälsan. För de som vill ta nästa steg mot ett liv där det går att få ihop välmående, prestationer, relationer och tidsplanering. Genom att leda sig själv inifrån möjliggörs medvetna val där det blir tid över till det man vill göra, samtidigt som man är sann mot sig själv.

I boken delar Sandra Furulund med sig av de verktyg och nycklar som behövs för att stärka vårt inre ledarskap och hjälpa oss prestera högt med kraft och energi. Utan ett inre ledarskap blir det svårare att hantera vardagslivets stress. Boken slår också hål på gamla myter om hälsa och prestation och visar hur det går att ha ett liv där du får och kan prestera högt, ha höga ambitionsnivåer och samtidigt må bra.

”Du förtjänar att göra skiftet så att du kan prestera högt med full kraft och energi, leva ditt liv inifrån och ut och ha goda relationer med människor som du älskar, bryr dig om och värdesätter. Vi är flera som har gått före, jag är bara en av alla som världen över har fått upp ögonen för hur viktigt det är. Och nu är det din tur.”

– ur boken

Sandra Furulund coachar och utbildar ambitiösa personer som vill prestera högt och hållbart, äga sin tid, ha energi och slippa onödig stress. Prestera hållbart är hennes debutbok.

Boken ges ut den 25 maj på förlaget People & Stories.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.