Hanna Bertils ny vd på Säkra Koncept

På nytt jobb Säkra Koncept har utsett Hanna Bertils till ny vd, vilket innebär att hon kommer att ta ansvar för företagets MGA-verksamhet.

Hanna Bertils ny vd på Säkra Koncept

Hanna Bertils har arbetat över 25 år inom försäkringsbranschen och under de senaste 13 åren haft ledande befattningar inom försäljning och affärsutveckling på WTW, särskilt inom Affinity-divisionen. Närmast kommer hon från rollen som Sales & Business Development Director. Tidigare har hon arbetat som försäkringsmäklare och haft olika chefspositioner på det dåvarande Willis.

– Vi har en stark MGA-verksamhet inom Säkra som fortsätter att växa kraftigt. I Hanna får vi en mycket rutinerad person med goda ledaregenskaper och helt rätt profil att leda arbetet framåt, säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef för Säkra, i ett pressmeddelande.

Bland produkterna i företagets utbud finns upphandlade försäkringslösningar för småföretag, fordonsflottor, entreprenader, fullgörande, cybersäkerhet, ansvar för vd och styrelse, tjänsteresor och personskydd.

– Säkra är ett framåtlutat företag som har kommit väldigt långt inom flera områden. Jag ser fram emot att bidra i det fortsatta arbetet tillsammans med alla blivande kollegor inom Säkra, kommenterar Hanna Bertils.

Hon tillträder tjänsten senast den första mars 2024.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.