Caroline Segerstéen Runervik ny Nordenchef på Capgemeni

På nytt jobb Caroline Segerstéen Runervik blir ny Nordenchef för Capgemini. Hon har hittills varit chef för Capgemini Sverige och efterträder Anil Agarwal.

Caroline Segerstéen Runervik ny Nordenchef på Capgemeni
Foto: Capgemini

Som Nordenchef kommer hon jobba med att utveckla Capgemini så att de kan ta nästa steg för att stärka sin position som strategisk affärs- och transformationsparterner för sina kunder.

– Jag är stolt och ser fram emot att möjligheten att få leda Capgemini i Norden och bygga vidare på vår starka position, säger Caroline Segerstéen Runervik i ett pressmeddelande. Det är tydligt att nordiska organisationer fortsatt behöver skynda på omställningen till en mer digital och hållbar värld genom att accelerera tillämpningen av AI och molnteknologi.

Caroline Segerstéen Runervik är i dag chef för Capgemini Sverige – Capgeminis största marknad i Norden. Hon har över 25 års erfarenhet av ledarskap och en mångsidig internationell bakgrund från nystartade teknikföretag och konsultföretag från ett brett spektrum av branscher som fordon, telekom, energi, tillverkning och detaljhandel.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

VD-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.