Ryktet går

Personligt Strunta i att försöka odla ditt personliga varumärke för att verka så bra och säljande som möjligt i andras ögon. Det som verkligen spelar roll är ditt professionella rykte. Genom att ta reda på hur andra uppfattar dig kan du få redskap som kan hjälpa dig framåt i karriären.

Ryktet går

Vem anställer du, rekryten med snyggt cv eller personen du har hört så mycket gott om via dina kontakter? Samma princip gäller troligtvis för din egen karriär, där ditt professionella rykte är avgörande för din framtid. Ändå är det få som vågar ta reda på hur djungeltrumman om dem själva låter, trots att detta skulle kunna ge viktiga insikter. Per Frykman och Karin Sandin erbjuder tjänsten Ditt professionella rykte som ändrar på detta.

– Forskning visar att det som gör att du väljer en person till ett uppdrag eller ett jobb, det beror inte på vilken erfarenhet den personen har, utan på styrkor, kvaliteter och potentialen framåt. Traditionella cv är alltid historiefokuserade, men vi menar att din potential framåt alltid överglänser erfarenheten bakåt, säger Per Frykman.

Bloggen

På nytt jobb

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
VD-tidningen

Vd-tidningen Premium

Med fullt fokus på vd-rollen.
Full tillgång till strategiska artiklar med tips och analyser.